De pedicure behandeling


Een voetbehandeling is bestemd voor iedereen die goed voor zijn of haar voeten wil zorgen. Niet alleen uw teennagels worden geknipt. Integendeel, een gediplomeerd pedicure verzorgt uw hele voeten. Niet alleen als u last van uw voeten heeft, maar zeer zeker ook om te voorkomen dat u last van uw voeten krijgt. Een voetbehandeling is absoluut pijnloos en mag als prettig en pure ontspanning worden ervaren.

Bij het eerste bezoek ga ik er vanuit dat ik een uur nodig heb. Bij de vervolgafspraak is de duur van de behandeling afhankelijk van de conditie van uw voeten. Zijn er veel kloven, overtollig eelt of likdoorns, dan kan de behandeling zonodig per kwartier worden uitgebreid of juist ingekort. Dit is dus afhankelijk van de conditie van uw voeten. Na de eerste behandeling zal ik met u bespreken welke zorg uw voeten nodig hebben en u vertellen hoeveel tijd ik nodig heb bij de volgende behandeling. 


Daarnaast kunt u bij mij terecht voor gellak in diverse kleuren.


Schoonheidsbehandelingen


U kunt bij mij terecht voor een gezichtsbehandeling, maar ook kan ik uw wenkbrauwen verven en epileren of haren weghalen met hars. Via de afsprakenplanner kunt u de behandelingen en prijzen bekijken.