Pedicure en Schoonheidspraktijk Janneke

 

De pedicure behandeling 

Een voetbehandeling is bestemd voor iedereen die goed voor zijn of haar voeten wil zorgen. Niet alleen uw teennagels worden geknipt. Integendeel, een gediplomeerd pedicure verzorgt uw hele voeten. Niet alleen als u last van uw voeten heeft, maar zeer zeker ook om te voorkomen dat u last van uw voeten krijgt. Een voetbehandeling is absoluut pijnloos en mag als prettig en pure ontspanning worden ervaren.

Bij het eerste bezoek ga ik er vanuit dat ik een uur nodig heb. Ik begin met een anamnese. Dit houdt in dat ik u een paar algemene vragen ga stellen over uw gezondheid en over de klachten aan uw voeten. Dit om een compleet behandelplan te kunnen opstellen. Vervolgens krijgen uw voeten de behandeling die ze nodig hebben. De behandeling wordt altijd afgesloten met een massage aan uw voeten.

Bij de vervolgafspraak is de duur van de behandeling afhankelijk van de conditie van uw voeten. Zijn er veel kloven, overtollig eelt of likdoorns, dan kan de behandeling zonodig per kwartier worden uitgebreid of juist ingekort. Dit is dus afhankelijk van de conditie van uw voeten. Na de eerste behandeling zal ik met u bespreken welke zorg uw voeten nodig hebben en u vertellen hoeveel tijd ik nodig heb bij de volgende behandeling. Ik kan u gelijk voorzien van de juiste producten om u voeten thuis goed te kunnen verzorgen.